Industrie is een last voor de maatschappij;
als het ontbreekt aan innovatie

Manifesto

Innovaties worden pas echt waardevol wanneer ze worden omgezet in echte, tastbare en commercieel succesvolle producten. Helaas blijven innovaties maar al te vaak op de tekentafel liggen, of worden te snel overgedragen aan productiefaciliteiten in 'lage lonen'-landen. Europa in het algemeen en Nederland in het bijzonder mist daarmee veel kansen om daadwerkelijk waardecreërende organisaties op te bouwen.

INND biedt alle kennis en ervaring die nodig is om de brug te slaan van innovatie naar duurzame zakelijke activiteiten. Vanuit één overkoepelend perspectief integreren we technologische knowhow met financiële middelen, ontwikkelen solide businessmodellen en leveren de creativiteit om productconcepten te ontwikkelen vanuit de technologische innovatie. Op deze manier worden waardevolle industriële zakelijke activiteiten gebouwd op een solide en winstgevend fundament van innovatief denken en industriële zorgvuldigheid.

Het is onze missie om ons eigen equity te investeren in ondernemingen waarin wij participeren binnen de drie markten waar wij uitgebreide expertise in hebben en waar de drie drivers voor groei nieuwe mogelijkheden initiëren.