Technologie is een luxe waarvan we het ons niet kunnen veroorloven
dat deze door anderen wordt benut

Stap 1. Bewezen technologie

Onze springplank is bewezen technologie. Een demonstratie op laboratoriumschaal, een werkend prototype, een designdummy of iets dat bewijst dat uw innovatie fysiek werkt en kan voldoen aan een (nieuwe) zinvolle vraag. Wij vragen u, natuurlijk op basis van strikte vertrouwelijkheid, ons de relevante achtergronden te geven in de proceskenmerken, de status van het intellectuele eigendom en mogelijke kostenstructuren.

Op grond van dit technisch inzicht zullen we een aantrekkelijk product- of merkconcept moeten ontwikkelen dat de inherente waarde van de technologie verkoopbaar maakt. In essentie is het de combinatie van onze en uw ideeën over het ontwikkelen en veroveren van de markt voor uw technologie. Deze twee basisvereisten zullen de intrinsieke financiële waarde van de innovatie in kaart brengen en beslissend zijn voor een go of no-go voor de volgende fase.

Automotive - Energie &amps CO2 wetgeving Automotive - Demografie Automotive - Globalisering Packaging - Demografie Packaging - Globalisering Energy - Energie &amps CO2 wetgeving Energy - Globalisering